Projecten

VERBOUWING, KEUKENONTWERP, INTERIEURONTWERP EN MAATWERKMEUBEL

ontworpen samen met de klant in een dag!

MAATWERKKEUKEN

Opdracht was een woonkeuken te ontwerpen met goede verlichting. Vanwege de hoge plafonds waren lampen aan het plafond niet wenselijk. De oplossing werd gevonden in het plaatsen van een wandpaneel met verlichting erachter. Dit zorgt voor zowel werk- als sfeerverlichting.

Door gebruik te maken van donker hout, gecombineerd met een zandkleurig front en een marmerlook blad wordt de keuken onderdeel van het interieur in plaats van een op zichzelf staand item. 

TOTAAL INRICHTING APPARTEMENT ROTTERDAM

Dit appartement ligt op de 9e verdieping tegenover hotel New York. Met het uitzicht over de stad als decor, heb je niet veel nodig! Samen met de klant hebben we de indeling bepaald.

Daarna de hifikast ontworpen voor de woonkamer, de achterwand voor de slaapkamer en een thuiswerkplek. Tot slot is er om de pilaar een zwevende plantenbak gemaakt. (geheel uitgevoerd door Valkema meubelmakerij)

Tot slot de meubelen, raamdecoratie en verlichting uitgekozen en de kleuren en materialen bepaald.  (geleverd door Hestia design te Lisse)

MAATWERKKEUKEN

De vraag was een woonkeuken te maken waarbij de tafel in dezelfde ruimte kwam te staan. Door de wandbetimmering in de schuinte van de tegels te zetten en de deur naar de bijkeuken hierin op te nemen ontstaat rust. De speelse indeling en het materiaalgebruik zorgt ervoor dat het een echte woonkeuken wordt. Realisatie in samenwerking met Hestia design en Kompatoo. 

MAATWERKKEUKEN

Verbouwing garage naar woonkeuken, waardoor de woning meer tuin gericht wordt. De CV installatie is hierbij opgenomen in de hoge kasten van de keuken. Materiaalgebruik hoge kasten gerookt eiken, eiland kunststof mat wit, blad solid surface. 

VERBOUWING ZOLDER

Deze verbouwde zolder heeft veel kastruimte gekregen met hierin alle aanwezige installaties weggewerkt zoals de cv-installatie en centrale afzuigunit. Door het plaatsen van een dakkapel ontstond voldoende ruimte om ook een douche met wastafel te plaatsen.

MAATWERKKEUKEN KROMMENIE

Deze keuken samen met de opdrachtgevers ontworpen in een sessie van ongeveer 4 uur. Vanwege de langwerpige ruimte is gekozen voor zwevend deel welke uitkomt op een ladenblok waarop gezeten kan worden.

NIEUWBOUWWONING LELYSTAD

De inrichting van de begane grond is samen met de opdrachtgevers ontworpen in een vroeg stadium van het project. Dit gaf de opdrachtgever de mogelijkheid alle aansluitingen op de juiste plek te plaatsen en heel gericht te gaan zoeken naar de juiste inrichting.

VERBOUWING ENTREE KANTOOR

Voor de entree van dit kantoorpand werd gevraagd een strak ontwerp te maken, bijna saai, zodat het de klanten uit de autobranche aan zou spreken (betrouwbaarheid uitstralen). De balie is voorzien van de nodige kastruimte en de vitrine biedt plaats aan de turbo’s. Voor de tijdschriften is een tafel ontworpen met display.

Uitgelicht project: NIEUWBOUW WONING

Meedenken hoe deze nieuwbouwwoning bijzonder gemaakt kan worden, dat was de uitdaging in dit project. Met een nieuwe indeling en wat 3d schetsen duidelijk gemaakt aan de klant wat de mogelijkheden zijn voor deze woning. Een open trap als eyecatcher, een wandbetimmering met een taatsdeur als entree en een luxe keuken transformeren deze woning van standaard naar luxe!