WERKWIJZE

Heeft u ook ideeën over uw interieur maar is het nog steeds niet gelukt deze te realiseren?

EHBI helpt bij het maken van een ontwerp, de begroting en het vinden van de juiste mensen voor de realisatie. Mijn no-nonsense werkwijze is hierbij uniek!

Werkwijze

  • Afspraak op locatie, gezamenlijke ontwerpsessie van ca 3 uur
  • Uitwerking dmv plattegronden en waar nodig wandaanzichten
  • 3D handschetsen ter verduidelijking van ontwerp
  • Referentiebeelden bekijken op internet
  • De details worden door mij op kantoor verder uitgewerkt en gedetailleerd en u ontvangt de presentatie binnen een week per mail

Voordelen

Advies van een interieurarchitecte met meer dan 18 jaar ervaring in de particuliere markt

Binnen een week na de ontwerpsessie de tekeningen in huis!

STAP 1.

Tijdens een ontwerpsessie van 3 uur op locatie bespreken we de wensen en eisen die aan de ruimte gesteld worden. We gaan direct samen aan de slag om het beste ontwerp te maken voor de ruimte. Hiermee besparen we veel tijd en krijgt u de kans mee te denken.

Kosten 550,00  Inclusief BTW, reiskosten 30 km gratis, daarna 0.35 ct/km

STAP 2.

Aanvragen offertes, eventueel maken werktekeningen. Kosten ntb.

STAP 3.

Realisatie van het project met bekwame mensen

Door mijn jarenlange ervaring met het maken van ontwerpen en 3D interieurschetsen op beurzen en in winkels ben ik gekomen tot een no-nonsense aanpak. Samen met de klant, korte lijnen, overzichtelijk en snel. Het maken van een interieurontwerp hoeft geen 3 maanden te duren! Deze aanpak leent zich enorm goed om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor verbouwing/aanbouw, maar ook voor het maken van een ontwerp voor een nieuwe keuken of maatwerkkast. Voor de realisatie kan ik u in contact brengen met betrouwbare leveranciers, zoals meubelmakers, aannemers en leveranciers van meubelen en verlichting.